torsdag 26. desember 2013

Hvor mange kvinner har en vibrator?

Hvor vanlig er det å ha en vibrator?

Vi har ikke selv stilt spørsmålet, men vært på jakt etter svaret i tidligere undersøkelser som har blitt gjort fra flere seriøse nyhetsbyrå.

En britisk undersøkelse fra 2008 viser at rundt halvparten av alle britiske kvinner har eller har hatt et sexleketøy før de fyller 20 år. Med tanke på at

Erotic Rabbit Vibrator.
Foto: Hetenetter.no
debutalderen for vibrator ofte kan være senere enn dette, så kan vi i hvert fall trekke konklusjonen om at det er svært vanlig med vibrator i England.

Undersøkelser forteller også at vibratoren står for rundt 60 % av alle sexleketøysalg fra nettbutikker, noe som gjør at det sniker seg opp på tronen av hvilke sexleketøy som er mest populære.

I Norge vil jeg anta at tallet faktisk er noe høyere. Det har blitt mer og mer vanlig blant norske kvinner å kjøpe inn en B.O.B. (Battery Operated Boyfriend :-) ), noe tall fra diverse norske nettbutikker viser.

Et marked i vekst vil også bety at det kommer flere og flere nettbutikker på banen, noe som er gunstig for deg som ønsker å spare en krone eller to mens du prøver å karre deg frem i jungelen av vibratorer.

Konklusjon

Basert på tidligere undersøkelser kan vi egentlig konkludere med at rundt halvparten av alle norske kvinner har en eller annen form for sexleketøy, og at rundt 60 % av disse igjen har noe som vibrerer...

Du er hjertelig velkommen til å ta del i moroa!

0 kommentarer:

 
blog template by suckmylolly.com